you're probably drunk by now
mindcontrol

Jag önskar att det gick att förstå. Det är så svårt att läsa, så svårt att ta till sig. Jag får verkligen olika signaler om det hela tiden. Min hårddisk överhettas. Ena stunden är jag inte alls intressant andra verkar jag vara det viktigaste i livet. När jag numera ser mig själv i spegeln lyckas jag verkligen inte se det där fina och lysande som jag kunde urskilja bland alla ilandsproblematik.

Jag kan verkligen inte förstå, jag vet inte om jag vill förstå och jag vet inte hur fan jag ska kunna förstå det. Men det är dags att förstå nu. Ge mig något att förstå!

minnen,
spring som om vargen biter,
jagad utav hoppet,
krossad utav gåtan.
ge mig nått som känns!

Har verkligen tappat skrivförmågan också. Det är som om texterna jag skriver inte riktigt blir som mina i slutändan.

Peace


The wrath

Varför har jag börjat låta mig påverkas utav människor som har en negativ inverkan på mig? Förut var det nästan mitt signum att inte göra det..

Men det är då jag måste tänka på er fina människor så blir jag lite varmare igen.

Sunday bloody sunday.

Aloha,
har suttit en del och funderat idag.

Sen sist har jag haft mentaliteten att jag inte orkar bry mig om det som verkar vara den starkaste överlevnadsinstinken vi människor har. Kärlek och sex. Fuck that, sjukt jobbigt att hålla på bara. Orkar inte. Jag har stängt den där dörren låst och malt ner nyckeln med ett rivjärn.

Men vi vet alla att det där inte fungerar. Just nu står jag och försöker trycka igen dörren så hårt det bara går för att inte någon ska kunna ta sig in. Vet inte hur länge jag orkar hålla. Vet inte om jag orkar med det som kommer med in när jag väl stupar.

Nej, vi vet alla att den där dörren inte fungerar. Kärlek fungerar inte så. Kärlek vet att dörren är stängd, men släpper in sig själv i alla fall, tar för sig med kaffe och kakor och gör sig hemmastadd på bästa platsen i soffan. Kanske bättre att bara låta det hända, även fast det är förjävligt.

Peace


You hold the seven keys to my soul.

Aloha,
är lite i extas och kom på att jag kan ju skriva av mig lite på bloggen hehe. Igår spelade vi in i ungefär fyra timmar, tre låtar blev resultatet. Med lite redigering och sång så är det klara. Känns helt fantastiskt.

Efter det drog vi lite spontant hem till Oscar där jag bestämde mig för att göra en utav mina tatueringar som jag länge gått och tänkt på. Och vips så har jag ett nyckelhål på ankeln. Den ska läka lite sen slänger jag säkert upp en bild på den. Dock ska jag lägga lite mönster runt senare.

Skrev lite på en text i huvudet också:

Her memories and her fathers clock,
in the third of dads movingbox.
Long lost dreams and a endless roam,
there's no place like home.

Peace

Esku goes Amsterdamn

Aloha,
har fått mycket klagomål(!) på att jag inte har en blogg med både mina bilder och mina texter så jag skapade en nu med det alldeles fantastiska namnet amsterdamn. Så be prepared på bilder, texter och kanske lite "vanligt" bloggande, vem vet.

Peace.


RSS 2.0