Honom

Hon såg honom djupt i ögonen, strök med tummen över hans kind där skäggstubben redan börjat gro.
"Godnatt älskling." sa han.
"Sov gott." svarade hon och vände sig mot sitt nattygsbord. Hon kände hur han kröp närmare under täcket och hur han lade sin arm runt hennes midja. Hans nakna kropp tätt så tätt emot hennes att hon kunde säga precis var varje liten kontur utav honom låg mot henne. Hon började ta av sig sina ringar, de var tre stycken.
-
Först den lilla snirkliga som hon lånat av sin syster för flera år sedan. På pappret var den väl egentligen inte hennes med hon och hennes syster hade någon form utav tyst överrenskommelse om att vårdnaden för ringen numera var hennes. Sen den guldiga ringen mannen som nu lågpressad mot hennes rygg hade gett henne den dagen han frågade om hon ville gifta sig med honom. Hon hade aldrig tidigare använt sig av en guldfärgad ring utan bara silver, men det hade han väl inte lagt märke till och hon hade inte hjärta att nämna det. Speciellt inte nu när dom varit förlovade i över ett halvår. Sist drog hon av sig den silvriga med en rund blå sten på toppen. Hon höll upp den mot hennes nattlampa. Den var väldigt sliten, vilket hon tyckte hade sin charm, och hade en mörk fläck på ena sidan. Hon gnuggade lite på fläcken men den satt envist kvar. Egentligen ville hon inte att den skulle försvinna heller. Ringen påminde henne om honom och fläcken lika så.
-
"Var kommer egentligen den där ringen ifrån?". Hon ryckte till av hans röst bakom henne. Hon trodde att han hade somnat för länge sen.
"Äsch, ingen speciell stans ifrån, hurså?" svarade hon.
"Nej undrade bara, har märkt att det är den första ringen du sätter på dig på morgonen och den sista du tar av dig. Tillochmed efter din förlovningsring."
-
Hon drog till med ett utdraget "hmm" och lade ner ringen på nattygsbordet. Släckte sin lampa och det blev helt svart i rummet. Om han visste att den kom ifrån honom skulle han förstå att hon egentligen hellre haft någon annan pressad mot sin rygg. Men det är ändå försent.

backstabbers

Real friends stab face to face,
They're the ones you can't replace.
They're the ones that you should embrace,
It's the backstabbers that's a disgrace.

aldrig

Visst, vi pratade om det då och då,
att vi kanske inte skulle hålla i längden.
Men jag trodde aldrig att vi knappt skulle ses,
eller att jag skulle bli en i mängden.

Söndagar

Mitt i din söndagstristess,
är där ångesten trivs bäst.
Dagen efter vi utsett vår elit,
bland dans, kyssar
och läsk blandat med sprit.

Soon.nooZ

Spit out your silver spoon,
you'll be a woman soon.

11jan

När till och med jag är ologisk.

Elk.kl3

Dröm

Kaffe med mjölk

Något att drunkna i.


Januari.iraunaJ

När till och med du är ologisk.

Sömnlöshet och feber


.2012.2102.

Och kanske är det ljuset i tunneln slut som börjar blända mig...

RSS 2.0