Aime

Mitt bland stressen, läkarintygen, frånvaron, närvaron, känslorna, kaoset, vintern, våren, pressen, kläderna, facebookandet, tv-tittandet, tv-spelandet, fikandet, pengahysterin, vad-ska-jag-bli-när-jag-blir-storandet, löner, uteblivna löner, sömnen, sömnlösheten, hungern och allt det där,

så finns du.

Och då spelar inget någon roll längre.

Statistik

Egentligen är det sjukt hur mycket andras tankar och tycke påverkar en. Eller mig i alla fall. Att någon bedömer något jag gör under en utav mina sämsta dagar kan egentligen omöjligt leda till en bra dom. Och jag visste det direkt efteråt. Ändå gör det ont att få veta vilket misslyckande det var..

Fastän det var människor jag, tyst för mig själv, skrattade åt när jag själv bedömde deras personligheter och utseenden. En dom som antagligen hade sårat dessa människor lika mycket som deras dom sårade mig.

Varför håller vi på såhär? Vi försöker må bra genom att få andra att må dåligt och man kan bara höra ringandet av hur dålig den metoden är. Visst det är omöjligt att inte vara det minsta ytlig och det är omöjligt att inte döma folk på tunna grunder men tänk hur mycket bättre alla skulle må om alla åtminstone försökte.

Jag ska fanemej försöka!

29/3

Streptokocker och mördande antibiotika = zuperkul!
Vill vara frisk och tralla i solen med en glass..

01:47 21/3

Ville bli fin,
rakade.
Blev ful.

Dhin

I will allways be there, telling you to stop,
your reckless groaning that i allways try to top.

So close your eyes and,

think of where you are and where you want to be,
the world is at your feet, too close to even see.

So close your eyes.

Love.evoL

Minns du att jag sa "till världens ände"?
Men jag vill gå så mycket längre än så

En lång tystnad

Hej,
som ni kanske märkt har jag sedan ganska långt tillbaka inte uppdaterat min blogg. Trist som satan tycker jag. Men det har varit mycket på sista tiden, speciellt har jag jobbat med förarbete inför releasefesten för mitt bands kommande skiva. Den 13e april kommer detta ske på Dieselverkstaden i Stockholm. Kan tyvärr inte publicera så mycket av vad jag ixat och donat så mycket med, men den här trailern tycker jag absolut att ni borde kolla in!P.S. Känns fantastiskt att trots detta uppehåll så är det fortfarande många som kikar in då och då! Alla era fina ord om min blogg har verkligen värmt och tänt min låga för detta igen. Uppdateringar utlovas!
Puss

RSS 2.0