De dövas podcast.

Här är min testpodcast! Är ljudet ok? Låter min röst bra? Hör man vad för mystiska saker jag håller på med i bakrgrunden? Puss.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Väldigt sant. Sen är det ju omöjligt att inte bry sig alls eftersom alla andra verkar ta följare så extremt seriöst, men jag tror att om man twittrar för sig själv och inte för att tillfredsställa en publik så kommer nog kvaliteten på tweetsen bli 100 gånger bättre!

Svar: Det är jag beredd att hålla med om! Vet flera stycken som fått prestationsångest inför sina följare, menar, hur fel är inte det?!
Albin Jansson

2012-08-27 @ 22:18:15
Postat av: Johanna

Har aldrig riktigt brytt mig om följare. Visst var det coolt en gång när en tjej kom fram till mig på p&l och sa att hon läste min blogg och tyckte om den. Fast det var ju bara overkligt. Tillägnade sen ett inlägg till henne för jag ville visa en tacksamhet över att hon faktiskt kom fram till mig och sa så fina ord.

Men nej.. Varför bry sig om följare? Jag antar att det är såhär med mig; sen jag flyttade hemifrån och bor tillsammans med min pojkvän som ger mig så mycket bekräftelse, varför ska jag behöva ha folk som följer mig? Jag har twitter, mest för att följa andra. Typ kändisar som Jonas Gardell. Rör att han är rolig. Jag har en blogg som tyvärr har lagts på is. Finns varken tid eller intresse. Jag rensar med jämna mellanrum min Facebook på folk som jag vet att jag inte får ut någonting av.
Jag har helt enkelt inget behov. Har nog haft ett mindre när jag var yngre. Men inte nu.

Svar: Så du tror att "följarhetsen" bara har med bekräftelse att göra?
Albin Jansson

2012-08-27 @ 23:24:45
Postat av: heej

Du är ju bara helt underbar <3

Svar: Men oj tack du mystiska person!
Albin Jansson

2012-08-28 @ 15:38:23
Postat av: M

Underbart. Du har en skön röst att lyssna på! Jag hoppas det kommer fler och längre podcasts och jag lovar att lyssna på varenda en

Svar: jag ska göra mitt bästa! tack fina du <3
Albin Jansson

2012-08-28 @ 17:22:38
URL: http://www.fulltavliv.blogg.se
Postat av: emmy

Du har så rätt!

Jag tycker inte det är så värst jätteviktigt med följare hit och dit, då jag från första början började blogga för att jag enklare skulle kunna kommentera andras bloggar om man säger så. Fast på senare tid så har jag fått intresse för det just tack vare att folk säger att min blogg faktiskt är bra, och det leder väl till att man tycker det är roligare då folk uppskattar vad man gör. Så på så sätt så bryr jag mig trots allt om följare, åtminstone om att få bekräftelse och kritik. Sen håller jag med dig OTROLIGT mycket gällande det du sa om att du hellre har 10 gånger färre läsare som är aktiva i vad du skriver och så, än 10 gånger fler som bara är där liksom :)

KRAM

Svar: Tack för fantastisk respons! Kul att få fram perspektiv som talar för att följare faktiskt är viktigt!
Albin Jansson

2012-08-28 @ 17:23:50
URL: http://emmyjohannas.devote.se/
Postat av: Johanna

Svar: ja. Iallafall i stora drag.

2012-08-28 @ 17:28:32
Postat av: Emelie

Sa att jag skulle berätta vad jag tyckte så fort jag fått tid att lyssna och det jag har att säga är: keep it up! Funkade det? Ja! Var ljudet ok? Ja! Du har en riktigt go röst att lyssna på och tror att många skulle uppskatta om du fortsatte lägga ut någon podcast då och då!

Ang. följare. Att skriva är mitt sätt att få ut känslor, bearbeta sådant som jag grubblar över eller mår bra/dåligt av. Det har det varit sen jag lärde mig skriva. Därför har väl följare i sig aldrig varit något viktigt ur den synvinkeln.
Men att se att folk läser vad man skriver, och kanske i något fall få kommentarer/retweets eller dylikt får en ändå att känna sig uppskattad, som att man gjort någonting bra. Så på så sätt bryr jag mig, för jag ser det som en bekräftelse som får en att vilja fortsätta lika bra, eller kanske till och med bättre! :)

Svar: gud vad skönt och kul att höra! Tack för att du delar med dig.. Ur det perspektivet så kanske följare är viktigt då med andra ord?
Albin Jansson

2012-08-28 @ 22:20:41
URL: http://memlaan.blogg.se
Postat av: Emelie

^ jo det blir väl viktigt på sätt och vis. Inte det att jag känner att "oh, måste ha ett hundratal läsare för att det ska vara värt att blogga" eller dylikt. Mer ur det perspektivet att det är kul att se att i alla fall någon läser det, att någon kanske gillar det man gör! :)

2012-08-29 @ 18:25:29
URL: http://memlaan.blogg.se
Postat av: e

Om du gör fler podcasts så lovar jag att lyssna! Denna va kort, men underbar!

Angående följare så tycker jag väll att visst är det är kul om folk följer en, men jag bryr mig inte om hur många eller få som följer. Twittrar bara för att det är skoj & tar inte det på något stort allvar!

2012-09-10 @ 01:04:48
Postat av: julia

När du sa åt mig att blunda och ta ett djupt andetag och jag gjorde som du sa försvann allting för ett ögonblick. Jag har nu i flera veckor levt i en hektisk värld full av plugg, konflikter, ambitioner högre än himmelen, dåligt med sömn och hjärtskärande besked. Tack.

För att svara på din fråga vill jag säga att det är lite av båda. Visst är det kul när någon följer en på twitter eller instagram och kollar in på ens inte allt för uppdaterade blogg. Men det är ju inte direkt så att jag skulle göra allt för att ha tusentals följare. Jag bloggar för min egen skull, för att minnas dagar jag vill komma ihåg. Jag twittrar när jag kommer på något som andra kan knyta an till, eller något kul som jag vill dela med mig av för att de också ska få sig ett leende precis som jag. Jag vill dela med mig av glädjen när den är där. Sen vill jag precis som du säger att de ska följa mig för att de tycker om det jag skriver, tycker om mina bilder. Inte bara för att jag ska följa tillbaka?

Det är bättre med få engagerade än många som knappt läser och egentligen inte bryr sig. Fortsätt att podcasta.

Svar: Vad fint! Ska försöka göra mer men vill ha någon att diskutera med... Det komemr dock!
Albin Jansson

2012-09-20 @ 19:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0